Monday, April 20, 2009

SUBJEK YANG AKU AMBIK BESOK......- IT in Business-


blh tahan jgk ar nk menghafal subjek niii.....
aku tinggal lagi 3 bab nk menghabiskan ni....
fuhhhh....

okokok...
nk dikatakan bnyk2 exam yg aku ambik this is the one yg paling bnyk halangan n cabaran bagi aku untuk belaja....

dengan kepulangan ke ilahi...
dengan gangguan mental aku yang seketika....

jiwa yang meronta...


huhuhuhu...

but everything in life has it's ups and downs....

right now i have at least 5-6 cabaran for this exam...
wow...
more presure...
damn....
ops...

mind my language...

huhuhuhu...
anyway ..
mau sambung balik...
got the exam at 2.00 pm tomorrow...

wish me good luck!!! :)

~h.Z.dEAn~

6 comments:

GraFiQuE said...

huarrgggghh

ko sebut jer subjek nie aku dah nak tido... ekekeke


selamat maju jaya dan jangan salahkan kitorang, yg setia nyakat ko, kalo ko kantoi... ekekeke

bigheart4bigboy said...

kantoi???? kantoi apa???
huhuhuhhu...

JoHaN said...

gud luck!!!!!

bigheart4bigboy said...

tq!

JoHaN said...

hurmmm.... cite mcm de org yg jd penghalang utk study je kn..... hurmmmmm......

bigheart4bigboy said...

:P