Monday, August 31, 2009

Saturday, August 29, 2009

DvD's Pertandingan Pancaragam Peringkat Kebangsaan Untuk Di Jual!!!!



huhuhu...
bestnya...
voteband dah kuarkan pre-order on the dvd's tu...
so i was thinking kalau nak order ramai2 ar kan?
maybe dapat diskaun...

so siapa yang nak order melalui aku e-mail tau ok?
.smile_fiend@yahoo.com
aku sarankan pada yang area jb ajelah...

kalau yang luar dr kl tu aku kena mintak postal fee ar...
boleh kan? :P

ok ar... aku nak order lepas merdeka ni...
so cepat2lah tny kawan2 k?
harga dvd tu rm38...
kalau aku dpt diskaun aku bgtau k?

~h.Z.dEaN~

Thursday, August 27, 2009

DeMaM+SaKiT PeruT= LaGi SaKiT...


ops...
ni bukan lucah or something ok...

yup...
malang giler siot aku ari ni...
lepas sahur aje aku dah mula memerut....
then bila pagi tu aku nak pakai cemin mata aku lak ada pulak yang dah tertanggal...


see..... :(

then aku baru nak duduk pinggang aku lak wat hal balik....
adesss...
x lama kemudian aku rasa nak muntah...
tapi bila aku g masuk toilet...
aku muntah angin aje...

last and skg ni tengah berlaku....
selesema...
adesss.....
melarat ar smpi saat ni ar...
xsuka betoi...

hmmm...
n ak wat camana...
ari ni aku terlepas dua kelas...
dahlah tu aku x g klinik ni...
bapak aku kuar x balik2 lagik ni...
adess....

yang penting sakit mana aku nih...
aku tetap puasa tau...
hehehehe...

~h.Z.dEaN~

Wednesday, August 26, 2009

TeSt... qUiZeS aNd BrAiNfreeZe...



adoiyai...
ingatkan bulan puasa ni kuranglah keja kat kolej aku tuh...
lebih-lebih lagi lebas abisnya anugerah pelajar terbaik last week...

but...
from bad to worse...

huhu...
sebenarnya minggu lepas pinggang aku sakit giler wooo....
sampaikan aku ada test tau ari rabu lepas...
tapi nasib baik aku ada lecturer yang verrryyyy baik...
*tQ pn.hamni!*

bukan apa...
memang pinggang aku sakit, bapak aku suruh aku g urut sikit sbb aku kena tunjuk slide untuk annugerah tu nnti...

dah..dah...dah....
benda tu semua dah lepas...
so skg ni aku ada test n quiz...
n this maybe the jadual for my quizes n tests...

HR- 3/9/09
Investment- 2/9/09
OB- next week kot.. ntah.. susah ar lecturer yg ni...
Makro- mungkin 2 weeks from now
Law- mungkin 2 weeks from now

so...
musim puasa pon kepala aku pening...
nasib baik xyah nak pikir pasal makan...
so part duit aku tu syukurlah...
bolehlah aku nak beli something untuk someone...
yang penting benda tu 20/9/09 adalah ulangtahun pengenalan dengan dia....

so aku memang harap dalam bulan mulia ni, aku sangat2 nak jumpa dia or at least....
ntahlah....
~sob...sob...sob...~
adehhh...
aku xnak nangis2 ni lagi...
aku nak happy...

~h.Z.dEaN~

Sunday, August 23, 2009

PiL pUaSa...hehehhehee...



hehehehe....
tengok...
siap ada pil puasa lagi...
so jangan bagi banyak alasan lak kenapa tak puasa heh....
huhuhu...

~h.Z.dEaN~

Saturday, August 22, 2009

JuaDah BerBuKa...


cobaaannnnnn.....

hehehee...
jangan pandang lama-lama tau!!!

kang meleleh lak air liur kat keyboard korang...
rosak aku x ganti tau...


perghhh...
sedap kan kalau dapat makan ni semua...
hehehe...

sabar...sabar...




kang pukul 4-5 boleh ar korang g beli kat bazaar ke...
g hotel ke...
makanlah sepas hati ko...
tapi jangan ikut nafsu aje tau...
nanti sendiri yang rugi...
makanan bazir macam tu aje...
adesss...



alamak...
aku pny air liur lak yang meleleh...
hahahaha....

ok ar...
makin lama aku temenung benda tu...

makin lapar lak...

hehehe...


~h.Z.dEaN~

Thursday, August 20, 2009

puAsA y'aLL!!!!



lagi dua ari lagi nak puasa...
so aku mau ucapkan selamat menjalani ibadah puasa...


iyelah...
sejahat2 aku pon...
puasa aku ambik serius...


huhu...
k ar nk belaja...
besok ada test law n quiz on investment...

~h.Z.dEaN~




Tuesday, August 18, 2009

BuSy aR MinGgU ni... tapi....



minggu ni serius aku busy
dengan testnya...
dah ar tu pinggang aku mula sakit giler ni..

minggu ni aje aku ada:
2 test
2 quiz
3 assignment
1 movie making untuk annual hi-tea...

adesss....

yang penting next week aku renggang sikit...
kot...

~h.Z.dEaN~

Thursday, August 13, 2009

2nd Hand flutes and trombone untuk dijual!!!!


Yamazaki Gold Flute-RM700

huhuhu...
aku ada barang nak jual kat korang ni...

but the Musical Instruments are really in good condition...

huhu...
harga boleh runding dgn aku...

don't worry k?


kalau korang berada di luar johor bahru aku terpaksa kena caj penghantaran...
tapi apa2 pon kita berunding jugak...
jangan risau...
yang penting aku dah test the product first...


Yamazaki Silver Flute-Rm700


Yamazaki Silver Flute- RM700


Yamaha Trombone- RM1100

~h.Z.dEaN~

Wednesday, August 12, 2009

National MArching BAnD Comp. -STF-

video
Sekolah Tun Fatimah, Johor Bahru

huhuhu...
akhirnya dpt jgk benda ni post kat dlm blog aku
tapi sorry ar... sbb kecoh aku pny video ni...
kalau dpt dgr suara2 tu...
wat xtau je...

ok ar...
dahlah nak upload ni makan masa...
huhuhuhu...
nak g mkn ar... chow!

~h.Z.dEaN~

Tuesday, August 11, 2009

National Marching Band Comp. 2009 part 3

video
Chung Hwa, Terengganu.

video
SMJK Jit Sing, Pulau Pinang


video
St.Joseph, Kuching Sarawak



setakat ni video ni aje aku uploadkan jap k?
maybe lagi senang kalau nak terus e-mail kat aku ajelah k? ni e-mail aku...
smile_fiend@yahoo.com
senang sikit... aku just hntr aje the videos... k?

c ya!

~h.Z.dEaN~

Monday, August 10, 2009

National Marching Band Comp 2009 part 2

video
MGSS,Kuantan

huhuhu...
sorrylah sebab aku ambik from a side view...
yelah...
mana taknya...
mula2 aku dah ada kat centre...
then kena alih lak...
diorg ckp utk peserta n tetamu aje...
whatevalah...

video
SaS Band,Kedah

video2 yang aku letak ni secara random...
aku record 8 negeri aje...
mana taknya...
hp aku wat hal...

ok ar..
aku letak 2 band kat sini dulu...
lagi 5 aku maybe akan wat mlm ni...
paling tak pon mlm bsk ok?
tak taulah knp aku tak blh nak letak band STF ni...
adesss....
c ya!



~h.Z.DeAn~

Sunday, August 09, 2009

National Marching Band Comp 2009 Part 1


hmmm....
agak seronok dpt tgk band2 from another negeri...
but yg penting persembahan memang gah!!!

LoVe U SaSBanD!!!!


but bagi aku ar...
mmg x puas with this year results...
mana taknya...
best DM sepatutnya begi kpd DM yang x pernah jatuh Mace dia...
boleh jgk diorg menang...
dahlah Dm dia baling Mace dia salah arah n seboleh2 nak tangkap...

hmmm....
apa2lah...
tgk gaya mcm kena soggok jeee...

nnti aku postkan apa yang patut utk korang k!
k ar...
nak tdo....
dahlah tadi gerak kol 7 pagi tauu....
hehehehe.....

~h.Z.DeAn~

Oh baby we can fight like dogs we can fight like cats
a dirty laundry needs a laundry man
maybe the king and the queen should lay off the caffeine
baby breathe before you react

sometimes we do forget to behave
and we regret what we say
cause words are too weapons
if we don’t choose’em carefully
ladies and gentlemen this is instrumental
if life’s to be a bed of roses

i know i gave you everything you like
because you still give me butterflies

if we just try try try
just to be ni-ni-nice
then the world would be a better place for you and I
if we just live our lives
putting our differences aside
oh that would be so beautiful to me

Are we just dangling in the middle of a galaxy
Well i’m stoked on gravity
To be stuck with you like flowers on the dew drops
Now let it in my direction
My direction is up when everybody’s down
cause i don’t mind being anybody’s clown
I love a little lift cause i’m an optimistic
In an altruistic way

Cause basically this place is needing instruments of harmony
Spreading my philosophy of love and inspiration
Oh these words I speak I commit to like a crime
with a rhythm i deliver i’m giving them a picture
of the reasons why

We should just try try try
Just to be ni-ni-nice
So the world could be a better place for you and I
If we just live our lives
Putting our differences aside
Oh that would be so beautiful to me

well it wouldn’t cost a penny but could save so many lonely lives
from teary eyes
if we just try try try
to open up a can of understanding open up your heart
i’m just planting seeds
cause i believe

We could just try try try
Just to be ni-ni-nice
So the world would be a better place for you and I
If we just live our lives
Putting our differences aside
Oh that would be so beautiful to me

if we could try, just to be nice
that could be so beautiful to me
I believe,
Oh that could be so beautiful to me

-to my bro eddie... :P-

~h.Z.dEaN~

Monday, August 03, 2009

Marcell- Berhenti Berharap




Dulu Ku Tak Pernah Percayakan Cinta
Yang Tak Harus Memiliki
Pernah Ku Paksakan Walau Tak Sejalan
Meski Ku Tahu Ku Salah

Dan Ku Coba Melupakanmu
Karena Ku Tahu Kau Bukan Milikku
Dan Ku Berhenti Berharap
Akan Cinta Mu Yg Dulu Ada Di Hati
Dan Ku Coba Tuk Bertahan
Walau Berat Kini Ku Berhenti
Berharap...


Kini Ku Akui Hatiku Tak Bisa
Selalu Miliki Dirimu
Pernah Ku Paksakan Walau Tak Sejalan
Meski Ku Tahu Ku Salah

Dan Ku Coba Melupakanmu
Karena Ku Tahu Kau Bukan Milikku
Dan Ku Berhenti Berharap
Akan Cinta Mu Yg Dulu Ada Di Hati
Dan Ku Coba Tuk Bertahan
Walau Berat Kini Ku Berhenti
Berharap...


~h.Z.dEan~

Saturday, August 01, 2009

CadBurY AdvertisMent... daMn HillariouS!!!



hahahaha... xnak kelakar lak kan?

huhuhu...
the original soundtrack is this one...
huhuhu...


so enjoy k!

~h.Z.DeAn~

LiMa riBu darhaM? ehhh... HiTsLaaa....



huhuhu....
dah 5000 org baca ana punya blog ka??
hohoho....
tengkiu!!!

huhu...
cakap psl thank you...
aku akan bagikan dalam banyak2 bahasa....

Balinese (Bali) [Halus speech]-Tiang matur suksama
Chichewa (South Africa, Malawi)[very much]-Zikomo kwambiri
Greek (Greece, Cyprus) [very much]-Sas efharisto poli
Ilonggo (Philippines)-Daghang salamat
Inuktitut (Alaska)-Taikkuu
Japanese (Japan) [act of thanks not ended]-Arigato gozaimasu
Japanese [Kansai Ben](Kansai, Osaka Japan)-Ookini arigatou
Japanese [Kumamoto] (Japan)-Kora doshi

Kadazan (Sabah Malaysia)-Kotohuadan
Nepali (Nepal, Bhutan) Dhanyabaad
Thai (Thailand)-Khawp khun
Vietnamese (Vietnam)-Cám ơn
Zulu (South Africa, Lesotho)-Ngiyabonga

huhuhuhu... itulah serba sedikit terima kasihku kepada semua para pembaca...
salah dan silap harap diampun...
:D


~h.Z.DeAn~