Tuesday, June 30, 2009

juSt whEn yoU tHiNk you'Ve had iT...



if you find yourself that you had enough of everything...
then this "things" takes you even deeper...
it really drains you...
physicaly and mentally...

but my mind is up to 60% had it with it...

it's great that i have great friends...
god-brothers to advice me...
and for that i thank you...

^-^

p/s: eventhough we may have our differences, i'll always think of you bro _d_ie i miss you...

(again i'm sorry that i've no mood to make the words colourize)


~h.Z.dEaN~

aku ni just penunggu dan peneman aje ke?



aku nak kata something...
tapi hati aku xdapat nak menahan kepedihan yang aku terima secara mengejut...
cuma aku hanya menunggu untuk mendapatkan kebahagiaan...
tapi apalah aku baginya...
hanya teman luar biasanya sahaja...

(sorry.. just white aje...)

~h.Z.dEaN~

Saturday, June 27, 2009

Friday, June 26, 2009

HoKKa HoKKa!!!



huhuhu...
nilah akibatnya kalau dah boring sangat...
smlm lepas aku g ambik zarif...
aku g extra nak cari ink hp...
last2 pegi holiday plaza..
dah beli aku ada masa...
so ajak ar g Danga City Mall

kiranya aku satu ari x mkn tu...
nak try lain...
asyik2 jombali...
bankrup aku...
last2 g tpt makanan jepon ni....

candid ni...


hait!


apalah nko ni zarif...

"HOKKA HOKKA"
aku masuk aje dia cakap macam tu...
aku ingatkan "irasha mase^"
hehehehe...
apa2lah...

aku n zarif order set meal dia..
ok ar...
dah kata makanan jepun...
so lauk dia x lari ar daripada ada bau cuka jepun dia...
aku tau sebab aku pon pernah kerja kat restoran jepon...
hehehehe...




makanan kitorg...

but the price was affordable...
kiranya mkn 2 set meal...
1 temaki...
air sprite 1...
total around rm24-rm25 aje...
ok x?

huhuhu...
next time nak ajak yaya n wanie ar kat sini....
aku belanja dia mkn kat sini pon ok je...
hik! :P

~h.Z.dEaN~

Poster LaGi ke?









bila org tu dah nmpk poster kamen rider dia pon nak...
so aku beluikanlah...
but bila nak bayar si zarif nmpk lagi satu poster...
ultraman lak tu...
hmmm...
beli ar...

ok x?

~h.Z.dEaN~

Wednesday, June 24, 2009

Johor Band Comp 09' Videos part 2

video
5th performance: Paduka Tuan
dpt tpt ke 4



video
6th performance: STF
mendapat tpt pertama.
lagu dia blhlah...
main lagu simple2 aje...
hahahaha...


video
7th performance: SMK Pasir Gudang
mendapat tpt ke 3
memenangi best CG
memenangi best Preperation

mintak maaf sebab aku x rekod SMK Datuk Abdul Rahman Andak...
ayooo... bazir memory aku aje seyh nak rekod blh x...
hahahaha...
xdelah...
anyway...
itulah yang aku rekod smlm....

~h.Z.dEaN~

Johor Band Comp 09' Videos part 1

video
1st performance: SAKTI
dapat no.5.
best percussion....(WTF!)




video
2nd performance:SIGS
mendapat tpt ke 2
memenangi best DM...(chayok!)


video
3rd performance: SM Skudai
dapat no.6
music diorg x sesuai dgn pertandingan tu...
kalau ambik lagu rancak mungkin dpt kalahkan sakti... ahahahaha

~h.Z.dEaN~

Misha Omar- Tiada Aku Mengerti

ooo..ohh...oohh..
kau kata ku kau cinta
tiada lain dari ku
hingga ku terpedaya
dalam arus cintamu
kini bila bersama
tiada pernah kau menghargai
ku ditinggal sendiri
tanpa jawapan pasti

c/o mengapa
kau siakan cinta yang suci
tanpa pertimbangan
aku kau lupakan
bagi kau ku tak bererti
inikah balasan
yang harus ku terima
kasih sayang yang ku curahkan
sayang mengapa begini
apalagi yang kau cari
tidak aku mengerti
tega dirimu
permainkan cinta ku..

hmmm...mmm...hey..yeah..
(back to c/o)

takkan ku lupa
riwayat cinta kita
biarpun pahit
ku pasrah
inikah balasan
yang harus ku terima
jangan...
sayang mengapa begini
apalagi yang kau cari
tidak aku mengerti
tega dirimu
permainkan cintaku
sungguh ku tak mengerti

~h.Z.dEaN~

4000 views already!!! tQ~~~





wow...
dah 4000 org tgk blog aku ke?
thank you so much semua!!!
seperti biasa...
kalau ada salah dan silap...
mintak maaf...
kalau ada benda x betul...
tegur-tegurlah ok?

tQ!!!!!!!!







~h.Z.dEaN~

Pertandingan Pancaragam Peringkat Johor 2009


sorry for the blurness


STF wat persembahan lagu Negaraku


7 Pasukan Pancaragam

huhuhu...
smlm pegi pasir gudang tgk pertandingan Marching Band peringkat johor...
best coz aku dpt seat hampir ke center...

anyway aku mls nak ckp...
just pemenanagnya:

1st:Sekolah Tun Fatimah
2nd: SIGS
3rd: SMK Pasir Gudang

Best Drum Major: SIGS
Best Percussion: SAKTI
Best ColourGuard: SMK Pasir Gudang
Best Preperation: SMK Pasir Gudang

~h.Z.dEaN~

B'DaY ceLebrAtiOn



fun day that day...
celebrate kat Diva Karaoke...
n then mkn kat Pizza Hut...
tapi xmakan sgt pasal perut kembong mkn snacks n minum air gas yg banyak kat tpt karaoke tu...
hahahaha

anyway...
thanks to:
~yaya~
~anne~(sorry kalau salah tulis...hehehhee...)
~nabil~
~zarif~

thank you yaya for the chocolates!!!
:P
~nyum~

hehehe...cokelat dah cair.. xpe...


this are the gifts from my family
~tQ~

~h.Z.dEaN~

Monday, June 22, 2009

Sunday, June 21, 2009

PerTandiNgan AkhiR Syoknya RasaMas...


zarif n aku .. hahaha

huhuhuhu...
aku dpt di undang ke pertandingan ni...
makcik aku dpt tiket free...
aku pon ok je...

dah sampai2 aje aku g...
dia wat recording kat sini...
yelah...
pengasasnya kan org johor....



cuba teka siapa...

cule dia pemegang KFC Malaysia...
huhuhuhu...

anyway...
the real reason aku g situ utk jmpa ni aje....
hehehehehe...

v
V
v
V
v
V
v
V
v
V
v





kenal x?


xkenal lagi ke?

v
V
V
v
V
V
v
V
V
v
V
V
v



hehehehe... kenal x?


yesss... kenal dah?


ni tiketnya... yang penting free.... hehehehe....

hahaha...
nak tgk dia nyanyi ke?
kenalah tunggu...
yang penting nanti aku letak kat blog aku ni k!
jangan risau...

~h.Z.dEaN~

CeRmin KereTa PecAh LaGi









sekali lagi aku punya keta kena pecha tingkapnya Jumaat pagi...
1st time kena masa hari ke-2 aku dpt keta ni...
huhuhu...
nasib2...

apalah yang pencuri tu dpt kat dlm keta aku tu...
RM5 ajelah...
radio aku pon dah nazak2...
hahahaha...
tau lak ko xnak curi...

apa2lah...
yang penting bapak aku kena hantar repair...
RM150...
adoi...

~h.Z.dEaN~

Misha Omar - Riwayat Cinta



Gerhana yang melanda seluruh alam semesta
Dunia gelap sunyi tanpa cahaya
Begitu la hatiku terasa

Siapa yangg rela diri bernafas dalam derita
Dunia ku rasakan jadi sengsara
Di cengkam sedih yang tak terduga

Kemana hilangnya keindahan yang ingin ku pandang
Diselimut rasa sepi keseorangan
Dihiris kelukaaan

Sentuhan mu yg pertama
Bagaikan madu menyirap asmara
Tapi itu hanyalah kepalsuan
Tersingkir aku di dalam khayalan

Perlukah aku bercinta
Andai hidup berteman airmata
Biarkan saja aku bersendiri
Usah kau memandang wajah ku lagi

Sesungguhnya tiada jalan untuk kita bersama
Ku rela kepedihan menjadi luka
Berakhirlah riwayat cintaku

~h.Z.dEaN~

DaD's DaY...




not much to say but:

" i LoVe YoU DaD"

:):P:D:):P:D:):P:D


~h.Z.dEaN~

Thursday, June 18, 2009

tQ foR giVing a GLimPsE....



even though i miss you a LOT...
but thank you for giving me a glimpse of you.....
it makes my day...
:)

i'm crying...
but not because of sadness...
because i can see you..
and for that...

i'm crying...
crying of happyness...


(yes i spell y in happy because i have my own reasons)

~h.Z.dEaN~

Wednesday, June 17, 2009

uLtraMan PostEr!!!!


A family of ULTRAMAN'S...

huhuhuhu...
yang ni lak...
ok x?
kalau ok suka ar tu...
hhehehehe....


~h.Z.dEaN~

Tuesday, June 16, 2009

TiE? 3 in 1...



suka x?
hehehe.. tgh jln2 ari ahad ari tu dgn kwn aku... nmpklah tie ni...
berkenan lak..

tp duit time tu ckp2 aje...
tny owner tu ada lg x stock?
dia ckp dah abis...

aku pon apa lagi...
grablah...
kang abis aku jgk yang menyesal...
hehehehe...





~h.Z.dEaN~

me? wHaT aboUT me?




me?
am i like this?

V
V
V
v
v
V
V
V
v
v




or more to this...
V
V
V
v
v
v
V
V
V




~comment me~


~h.Z.dEaN~

Sunday, June 14, 2009

The Beatles - Yesterday

Yesterday,
All my troubles seemed so far away,
Now it looks as though they're here to stay,
Oh, I believe in yesterday.

Suddenly,
I'm not half the man I used to be,
There's a shadow hanging over me,
Oh, yesterday came suddenly.

Why she
Had to go I don't know, she wouldn't say.
I said,
Something wrong, now I long for yesterday.

Yesterday,
Love was such an easy game to play,
Now I need a place to hide away,
Oh, I believe in yesterday.

Why she
Had to go I don't know, she wouldn't say.
I said,
Something wrong, now I long for yesterday.

Yesterday,
Love was such an easy game to play,
Now I need a place to hide away,
Oh, I believe in yesterday.

Mm-mm-mm-mm-mm-mm-mm.


~you'll get the idea~

~hmmm...~



~h.Z.dEaN~

Friday, June 12, 2009

cuTe x?


cute x?

hehehehe...
cute x bnda ni...
haa...
untuk siapa?
adalah...
yang penting dia suka bnda2 yg kedua ni...


cuba teka apa ni... (sorry about the flash)

hahahaha...

enjoy!


~h.Z.dEaN~

JaLaN2 Di JuScO teBraU ciTY...

today aku ikut family g jusco tebrau...
yelah nak kuar sendiri kena kuar duit sendiri kan???
hehehehe...
sekali sekala aje maaaa...

anyway..
tgh jalan2 ibu aku nmpk ada sale kat The bOdy sHop...
apa lagi...
beli...
huhuhu.. total semua termasuk beg tu around RM130...
ok kan?

besar jgk beg sinpan barang2... ingatkan nak beli yang colour pink... mahal lak... :P


semua ini termasuk beg kat atas tu only RM130 aje...

then naik atas aku ckp dgn mak aku belilah present tok father's day...
beli ar...
mula2 ingatkan nak beli yang Dunhill Black...
bau dia sedap n musky sexy sgt...
tapi biasalah kenalah berbudget...
nak beli aje xde stock yg dalam lingkungan budget..
so beli yang lain...

inilah dia....

Dunhill Pursuit...

lastly bapak aku g al-ikhsan..
aku pon nak ar beli sumthin kan...
kekekeke...
aku pon mintak nak kasut...

inilah yang bapak aku belikan...







kasut nike... :P

ok ar... penat ar... nak tdo sat...
hehehehe...
bestnya tdo petang dgn hujannya kat luar tu...

~h.Z.dEan~