Thursday, April 30, 2009

woW!!! hurMMMM.....


Kiss on the Forehead ----"Forever you will be mine"
Kiss on the Ear ---"I'm horny"
Kiss on the Cheek ---"We're friends"
Kiss on the Hand ---"I adore you"
Kiss on the Neck ---"We belong together"
Kiss on the Shoulder ---"I want you"
Kiss on the Lips ---"I love you" OR "I want you"
Holding Hands ---"We can learn to love each other"
Slap on the Butt ---"That's mine"
Playing with the Ear ---"I can't live without you"
Holding on tight ---"Don't let go"
Looking into each other's Eyes ---"Don't leave me"
Playing with Hair on Head ---"Tell me you love me"
Arms around the Waist ---"I love you too much to let go"
Laughing while Kissing ---"I am completely yours"


I want to hold you in my arms all night and want to kiss you.

I want to feel your hands in my hands when I watch moon in the night

I want to hold your hands in my hands when I listen sound of ocean and want to enjoy presence.

In a full moon, cold winter rainy night, you and me by the fire place, in the bed, under soft blanket, feeling each others' lips and warm body.


I want to put my fingers in your hair and want you to fall sleep while I play with your hair.

(best kan? aku dapat ni dari kawan aku yang begitu romantic! thanks bro!)


-uik? trlebih satu ke-

q^-^p

~h.Z.dEaN~

penat..... but finally!!!!


uik? burung pon smoke ke?

hehehehehe...
lepas jgk aku wat 30 blog bulan ni ek...
hihihihihi....
best2...
boleh tarik nafas lega aku...
kikiki...
1st time cukup satu bulan....
hehehehehehe...

~h.Z.dEaN~

BaND.... aYoHH.. part 1

cuba lihat band ni....
silalah ye... n then komen kat aku....
lpas ni aku g tau why...
"kegemilangan hampir ke kemuncak"
-HZD

video

~h.Z.dEaN~

HoodiE bArU!!!!


hehehheehhehe....
sukanya....

aku ada dua hoodie baru....
nak tau aku beli kat mn?
adalahhhh....

yang penting aku dapat dua hoodie ni dalam harga yg begitu afordable....
huhuhuhu....
yang penting lawa n CooL....

~h.Z.dEaN~

cepatx3!!!!


napelah aku ari ni mcm org giler nak wat blog banyak2 nak mampos kan?
hhehehehe...
sebenarnya...
aku ingatkan nak wat camni...
satu ari... satu blog...

so setakat ni dah 27 ar... termasuk yang ni....
so aku ada lagi 3 nak ceritakan ni....
n aku dah ada tajuknya....
so sabor2 ajelah k!

hehhehehehehe....

~h.Z.deAn~

lawa x?







hasil ikhsan hp aku n ex-junior aku...

~h.Z.deAn~

LaW...oh...LaW!!!! part 2


hehehehehe...
disebabkan yang part 1 tu bnyk sgt ayat aku yang aku sendiri pon xpernah nak wat begitu banyak...


ni adalah snap2 yang selebihnya masa aku tgh study BusinESS LaW
kuikuikui....
saksikanlahhhhhhh......


ni sebenarnya silau lampu kat belakang tu...
terus putih lagi rmbut aku....


dah kata kalau penat wat benda bodoh...
nilah yang aku wat...


wahhh... pose apalah ni kannnn...


gigih nak belaja ni.....

~h.Z.deAN~

LaW...oh...LaW!!!! part 1



penat sudah kepala otak aku nak kuarkan segala idea n hafalan yang aku wat exam td woooo....
hehehhe....
dahlah tu td bila aku wat exam blh nak trtdo....
hahahahahaha...

tapi syukur alhamdulillah...
semua berjalan lancar...

soalan hampir 80% boleh ar...


xsangka yang aku target Partnership tu kuar...
hhehehehehehe....

dahlah tu soalan dia tny apa itu partnership

mula2 aku x tau sbb soalannya berbunyi begini:
(mcm soalan 1 juta aje...)
"What is the
nature of Partnership"

mula2 aku agak keliru ar nak menjawab soalan ni kan...
mana taknya...
past year paper pon xpernah kuar soalan mcm ni...

aku tny lecturer yg bertugas pon dia xpaham...

aku pon apa lagi...
hentam ajelah....
tulis aje pasal partnership A-Z..

last2 aku yang kuar dulu...
terus aku g jmpa ms.hai....
dahlah tu aku dtg dia tgh berdoa utk kitorg...

hehhehehhhe...
(TQ.....)


terus dia ckp yg "nature" tu dia nak detail about partnership...
aku pon apa lagi....
senyum lebar ar...
hihihihihi.....

apa2 pon ni gmbr masa aku struggle nak belaja subjek ni....
hahahahahahaha.....



buku n past year paper yg aku tgh wat...


heheheh... pose...

ada lagi....
aku letak utk bhgn 2 k!

q^-^p
~h.Z.dEaN~

Friday, April 24, 2009

LeGA!!!! FinAncE daH abiS!!!


huhuhuhu...
selesai sudah subjek yang agak susah nak menghafal....
dan jugak soalan kira2 ni...
hihhihi...


bukan apanya...
agak susah jgk ar aku nak menghafalnya ni...
satu persatu nak hafal formulanya..
tapi syukur n lega semua soalan 70-80% dalam tangan aku...
kikiki...
(belagak beno)
huhuhu...

inilah gambar yang sempat aku ambik the day b4 kitorg punya exam tu...



huish... semaknya meja aku....


ciannya cik wanie kita ni...
perah otak benar2 tuh... kikiki...


hihihi...senyum ko ey Adi...
mentang2lah ko pandai last2 minute....
hihihihihi...



ye.. muka penyebuk sudah muncul... hahahaha...
"ooooo---heeeehhhhh..."-yaya
hahahahahaha....


apa2 pon...
paper pagi tadi dah settle...
hihihihi...
mintak2lah aku dapat B or B+
amin...

q^-^p

~h.Z.dEaN~

BaKat TerPendAm...


wow...
amazing....
mmg korg xkan percaya bila tgk diorg ni just an averange human being....
wat hal sendiri...
then dengan adanya Britain's Got Talent...

teserlah akhirnya bakat yang mereka ada untuk di dengarkan kepada seluruh dunia...
wow...
un-be-lieve-able....

nilah yang aku dapat downloadkan utk korang....
tgk yeee.....

Shaheen Jafargholi - 12 Year Old Singer

video


Susan Boyle - Singer - Britains Got Talent 2009

video

~h.Z.dEaN~

Richard Marx - Right Here Waiting For You


Oceans apart day after day
And I slowly go insane
I hear your voice on the line
But it doesn't stop the pain

If I see you next to never
How can we say forever

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I took for granted, all the times
That I though would last somehow
I hear the laughter, I taste the tears
But I can't get near you now

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' CrAzY

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

I wonder how we can survive
This romance
But in the end if I'm with you
I'll take the chance

Oh, can't you see it baby
You've got me goin' cRaZy

Wherever you go
Whatever you do
I will be right here waiting for you
Whatever it takes
Or how my heart breaks
I will be right here waiting for you

Wednesday, April 22, 2009

2000!!!!



yeyeh...
wow!!!
x sangka dah cecah angka 2000 org dah view aku pny blog ni...
hehehhehe...
suka..suka...suka....


tQ..Tq..TQ!!!
kalau ada apa2 masalah ke apa2 ke tegur2lah ye...
jangan segan message aku k!!!


ok!!
nak sambung belaja...
bye...
&

tHaNK YoU!!!!



~h.Z.dEaN~

Tuesday, April 21, 2009

My All- Mariah Carey



Verse 1
I am thinking of you
In my sleepless solitude tonight
If its wrong to love you
Then my heart just wont let me be right
cause Ive drowned in you
And I wont pull through
Without you by my side

Chorus 1
Id give my all to have
Just one more night with you
Id risk my life to feel
Your body next to mine
cause I cant let go on
Living in the memory of your song
Id give my all for your love tonight

Verse 2
Baby can you feel me
Imagining Im looking in your eyes
I can see you clearly
Vividly emblazoned in my mind
And yet youre so far
Like a distant star
Im wishing on tonight

Chorus 2
Id give my all to have
Just one more night with you
Id risk my life to feel
Your body next to mine
cause I cant let go on
Living in the memory of your song
Id give my all for your love tonight

Chorus 3
Id give my all to have
Just one more night with you
Id risk my life to feel
Your body next to mine
cause I cant let go on
Living in the memory of your song
Id give my all for your love tonight
Give my all for your love
Tonight

-i'll always remember-

~h.Z.dEaN~

Monday, April 20, 2009

snaP 3
















serba serbi di mana aku telah mengambil gmbr guna hp aku tu...
hihihihihihih.....
enjoy....

~h.Z.DeAn~

SUBJEK YANG AKU AMBIK BESOK......- IT in Business-


blh tahan jgk ar nk menghafal subjek niii.....
aku tinggal lagi 3 bab nk menghabiskan ni....
fuhhhh....

okokok...
nk dikatakan bnyk2 exam yg aku ambik this is the one yg paling bnyk halangan n cabaran bagi aku untuk belaja....

dengan kepulangan ke ilahi...
dengan gangguan mental aku yang seketika....

jiwa yang meronta...


huhuhuhu...

but everything in life has it's ups and downs....

right now i have at least 5-6 cabaran for this exam...
wow...
more presure...
damn....
ops...

mind my language...

huhuhuhu...
anyway ..
mau sambung balik...
got the exam at 2.00 pm tomorrow...

wish me good luck!!! :)

~h.Z.dEAn~

Saturday, April 18, 2009

enDLeSS Love-LUTHER VANDROSS & MARIAH CAREY


My love,
There's only you in my life
The only thing that's right

My first love, (yeah)
You're every breath that I take
You're every step I make

And I
(And I-I-I)
I want to share
All my love with you
No one else will do...
(uuuuuh uuuh)

And your eyes
Your eyes, your eyes
They tell me how much you care
Ooh yes, you will always be
My endless love

Two hearts,
Two hearts that beat as one
Our lives have just begun

And Forever
(Forever)
I'll hold you close in my arms
I can't resist your charms
(no no no no noooo)

And love
and, love
I'll be a fool
For you,
(noney) I'm sure
You know I don't mind
Oh, you know I don't mind

'Cause baby you,
(baby baby baby baby)
You mean the world to me
Oh
I know
I've found in you
My endless love

yeee ee eeeee
Oooh-woow
do do do do do
do do do do do
do do doo doo

Oooh, and love
Oh, love
I'll be that fool
For you,
I'm sure
That You know I don't mind
Oh you know-
I don't mind

And, YES
You'll be the only one
'Cause no one no one can deny
This love I have inside
And I'll give it all to you
My love
My love, my love
My endless love

~untuk miss anies~

~h.Z.DeAn~

Friday, April 17, 2009

pC faiR in KL....



FUHHHH....
ramainya manusia...
kat mekah pon xdelah mcm ni....



dahlah tu kena g 5 hall!!!!
fuh...
jenoh nak merintasnya....
dahlah tu abg aku ni lak nak cari laptop....
huhuhuhu....

the best part of all aku kena jaga duit sbb dia nak beli laptop...
hehehehhe...
(Rm2000 tuuuuu.....)







mula2 nak beli hp...

budget terlebih lakkkk....

then g ke Acer....
hampeh internel dia....

next,
toshiba....
spek dia semua ok but tiba2 dia ckp kena order...
adehhhhh.....
dia ckp wat down payment Rm100....
then ambik 4-5 days after that...
harga mmg runtuh giler.....
but the risk is the timing ar...


last2 kitorg tgk mcm org giler
g ar kat Dell...
ok ar...
the internal n the free gift are quite ok...


kitorg pilih Dell Inspiron 1525...
(i think....hehehehhehehe)
but the picture here is the laptop...


tapi lepas tu balik penat giler wooooo....
but best....
nasib baiklah aku ni org jb... xdelah giler2 mcm ni...
hehehehehehe.....

~h.Z.DeAn~

Thursday, April 16, 2009

NoodLe StAtiOn


xsilap ari selasa kot aku gi tpt tu...
1st time maa...

bukannya ada kat jb pon...

tptnya akt sini: AEON AU2 Shopping Centre, Bandar Baru Ampang.
Mukim Ulu Kelang, Kuala Lumpur.


hehehehehehe....

ok ar...

makanan dia pon sedap...
bebaloi....
ni yang aku sempat ambiklah masa aku kat sn...
kikiki...



minuman kitorg....
Au Natural(campuran rasberi n lemon)


Fried Kuey Teow(no Spicy)


Wantan Noodle With BBQ Chicken
(shrimp sauce-dry type-)


hehehehehe....
set aku...


alhamdulillah....
kenyangnya...

~h.Z.deAn~

pening lorrrr.....

wow...
x sangka lagi 5 hari nak 1st paper aku....
mamposlahhh...

paper yg tahun ni aku kena ambik ialah macam yaya ckp....
~hihihihi~ aku tiru ar kat ko k!
:P

:puteh_8:
*21 apr ~ Paper IT in Business
*24 apr ~ Paper Finance
*30 apr ~ Paper Business LAW
*8 mei ~ Paper Public Relation
*9 mei ~CTU ~~~adoiiiiii

tapi aku nasib baik berbekalkan dgn short notes n nota yang berguna
kikiki....

ok lah... itu aje yang aku nak bebel sat...
nak sambung belaja....
bye all!!!!!!!

~h.Z.DeAN~

Monday, April 13, 2009

MINTAK MAAF BANYAK2....(AL-FATIHAH)

minta maaf semua kerana pagi subuh hari jumaat, 10/4/09....
hilangnya sedara yang begitu amat rapat dengan saya telah pergi ke rahmatullah...


minta maaf kerana satu ari tu saya x dapat memberitahu kenapa saya xdapat hadir ke kelas atau ke mana2 langsung...
sepanjang masa saya berada di rumah saya dan x keluar ke mana2...
saya bertolak ke kl keeokan harinya untuk melawatnya ke kubur untuk mensedekahkan al-fatihah.

walaupon ini sudah 3 hari telah berlalu...
tapi baru hari ini saya ada semangat nak menulis ini semua...

sekali lagi saya ingin minta maaf pada semua yang terlibat...
terutamanya kepada semua pensyarah yang saya perlu berjumpa pada hari jumaat lalu...

terima kasih dan silalah sedekahkan al-fatihah kepada Muhammad Amirul Bin Abdul Aziz

AMIN.

~h.Z.DeAn~

Thursday, April 09, 2009

IMPORTANT!!!!!!!!!!!!!! READ THIS NOW!!!!

Assalamualaikum,

Prevention is always better than cure ..

Please be more cautious as the warnings has been given.

Attached a photo for u.


I just received this message from a colleague. I don’t know the source of the message; I also don’t know the credibility of the content, but just beware.

Below is the content on the message:

“Hello there. I just wanted 2 let you know that please stay away from the beaches all around in the month of July. There is a prediction that there will be another tsunami hitting on July 22nd. It is also when there will be sun eclipse. Predicted that it is going 2 be really bad and countries like Malaysia (Sabah & Sarawak), Singapore, Maldives, Australia, Mauritius, Si Lanka, India, Indonesia, Philippines are going 2 be badly hit. Please try and stay away from the beaches in July. Better 2 be safe than sorry. Please pass the word around. Please also pray for all beings.”


PLEASE PASTE IT TO YOUR BLOG IF YOU CARE...

~H.z.DeAn~

Wednesday, April 08, 2009

ni tgh bosan.....



huhuhuhu... ramai yang aku dapat komen pasal gambar ni...
sebenarnya waktu aku ambik tu waktu petang...
bukan pagi n bukan aku x mandi lagi...
apalah....
ada ke patot....

~h.z.DeAN~