Friday, June 12, 2009

persinGGaHaN ke NuSaJaYa

wow...
penagalaman yang baru bagi aku walaupon Nusajaya dah lama di rasmikan oleh MB ...
hehehe...

inilah tempat n yang aku dpt snap2 n kalau sesiapa yg minat architectures... mmg kena tgk...
hehehehe....

not much to say but masa kitorang nak ke tpt tu boleh sesat...
hehehehe...
tpt tu di antara tuas n gelang patah...
hahahaha...

kita punyalah round2 area tu dpt jgk jmpa Nusajaya ni...
hikihiki...























some of the buildings are still under construction....
but the view was really nice n x sempat nak ambik gmbar kat puteri harbor sbb masih dalam pembinaan..

~h.Z.dEaN~

2 comments:

crescent said...

cantik kan...btw kat puteri tue redah je my fren kate...

bigheart4bigboy said...

huhuhu... next time g rmi2lah... baru hidup sikit tpt tu... hehehehe...