Sunday, June 21, 2009

CeRmin KereTa PecAh LaGi









sekali lagi aku punya keta kena pecha tingkapnya Jumaat pagi...
1st time kena masa hari ke-2 aku dpt keta ni...
huhuhu...
nasib2...

apalah yang pencuri tu dpt kat dlm keta aku tu...
RM5 ajelah...
radio aku pon dah nazak2...
hahahaha...
tau lak ko xnak curi...

apa2lah...
yang penting bapak aku kena hantar repair...
RM150...
adoi...

~h.Z.dEaN~

2 comments:

crescent said...

aiyo...i pun dah 3 kali kene pecah...benci gile...macam hanjs tau org yg curik tue...btw kene kat ne???

bigheart4bigboy said...

hahahaha...
can you believe bnda ni kena dpn rumah... keta abg aidil kena kat mn?