Thursday, August 27, 2009

DeMaM+SaKiT PeruT= LaGi SaKiT...


ops...
ni bukan lucah or something ok...

yup...
malang giler siot aku ari ni...
lepas sahur aje aku dah mula memerut....
then bila pagi tu aku nak pakai cemin mata aku lak ada pulak yang dah tertanggal...


see..... :(

then aku baru nak duduk pinggang aku lak wat hal balik....
adesss...
x lama kemudian aku rasa nak muntah...
tapi bila aku g masuk toilet...
aku muntah angin aje...

last and skg ni tengah berlaku....
selesema...
adesss.....
melarat ar smpi saat ni ar...
xsuka betoi...

hmmm...
n ak wat camana...
ari ni aku terlepas dua kelas...
dahlah tu aku x g klinik ni...
bapak aku kuar x balik2 lagik ni...
adess....

yang penting sakit mana aku nih...
aku tetap puasa tau...
hehehehe...

~h.Z.dEaN~

2 comments:

Indah Cuma Seketika.... said...

kasian.... semoga segera sembuh... Tahniah kamu masih boleh berpuasa...walaupun lagi sakit... Aku respect sama kamu..

Selamat Berpuasa

crescent said...

hahaha...gie jumpe doctor...h1n1 tue...larikkk...