Thursday, August 13, 2009

2nd Hand flutes and trombone untuk dijual!!!!


Yamazaki Gold Flute-RM700

huhuhu...
aku ada barang nak jual kat korang ni...

but the Musical Instruments are really in good condition...

huhu...
harga boleh runding dgn aku...

don't worry k?


kalau korang berada di luar johor bahru aku terpaksa kena caj penghantaran...
tapi apa2 pon kita berunding jugak...
jangan risau...
yang penting aku dah test the product first...


Yamazaki Silver Flute-Rm700


Yamazaki Silver Flute- RM700


Yamaha Trombone- RM1100

~h.Z.dEaN~

10 comments:

opai said...

wei, serious ke ko jual instrument ni??? mana ko dapat wei??

bigheart4bigboy said...

aku ada member...
huhu... nak x?
aku serius ni.... better take the gold one... got handcrafted piece tau...

crescent said...

hahaha...igtkan trombone yang ilang dulu...

opai said...

harga dia amat menarik, tapi x der duit...
kalo kasi free je aku ambik!
hahaha....

bigheart4bigboy said...

huhuhu... trombone hilang tu is not my fault... even you know who stole it kan? i'm not tuduh siapa2... :P

bigheart4bigboy said...

hohoho... harga boleh dirunding....
kalau free xleh ar...
talak untunk tau...
apa daaa...
btw..
who r u ek mr. opai?

Anonymous said...

Is the gold flute still available for sale? How do I contact you? vk Kuala lumpur

bigheart4bigboy said...

ermmm.... i'm not sure... i'll ask first ok? if anything just call my hp... 0177650560-hafiz

hos said...

Hi...sy Fluitist n saxophonist dari Jakarta indonesia...sy nak tanyakan gold flute masih adakah...?brapa harg...?call/sms:+6281315745745

hos said...

Hi...saya fluitist dari Jakarta indonesia,nak tanyakan Gold flute masih adakah...?berapa harga...?call/sms:+6281315745745