Saturday, August 29, 2009

DvD's Pertandingan Pancaragam Peringkat Kebangsaan Untuk Di Jual!!!!



huhuhu...
bestnya...
voteband dah kuarkan pre-order on the dvd's tu...
so i was thinking kalau nak order ramai2 ar kan?
maybe dapat diskaun...

so siapa yang nak order melalui aku e-mail tau ok?
.smile_fiend@yahoo.com
aku sarankan pada yang area jb ajelah...

kalau yang luar dr kl tu aku kena mintak postal fee ar...
boleh kan? :P

ok ar... aku nak order lepas merdeka ni...
so cepat2lah tny kawan2 k?
harga dvd tu rm38...
kalau aku dpt diskaun aku bgtau k?

~h.Z.dEaN~

3 comments:

crescent said...

ok...kalo u beli then i pinjam bleh???or u beli then u copykan tok kiteorg bleh???hahaha...n sory for that buke puase...i xde no u...sory sgt...next time join eh...i inform awal awal...

bigheart4bigboy said...

perghhh... xleh ar mcm ni....
at least salah sorang beli leh ar dpt diakaun....

crescent said...

huhu...nanti i tanyekan sesapa...