Tuesday, March 24, 2009

remukkkkkkk......... aYoHHHHH!!!!!














time:6:15pm-6:33pm
adoiiii....
kemik keta gua...
huhuhu...
nak wat camana...
nak kata 100% salah aku....
xblh maaa...

yang penting aku pny body ok....
(ok kot???)
rasa sengal2 badan ar...
nak kena g check ar nnti....
berapa ek??
siapa yg tau blh bgtau x?
TQ....


tapi serious abis keta aku...
dahlah org yang kena langgar tu mintak rm1500...
wah...
yang kena bumper n bonet aje
alah...
bukannya banyak yang kena...
dalam rm500 aje seh...

keta aku hancur ar...
paling kurang rm3000 kena bayar....
dahlah tu lecturer aku nmpk....
adeh....
mana taknya...
aku otw balik lepas yaya...
yelah...
dia pujuk2 aku suruh hantar...
adeh....

balik tu...
hmmm....
x sangka2...
banyak2 tempat nak accident kat dpn kolej aku jgk ekkk...
org yang aku langgar tu...(en.JH)
mintak aku pny lesen...
aku that time x tau yang ko xleh bagi lesen ko suka2 ati...

lepas tu cik mar. tahan en.JH tu....
bukannya apa...
he's kinda rush about seeing ungku zizah...
hmmm...
dahlah tu kena g jmpa dia kat coffee bean pelangi mall....
jadahnya... jauh lak tuh...
nak xnak kena jmpa dia...
then ms.hai lak lalu situ...
adehhhh.....

kena explain lak kat dia...
tiba2 pa'an n adi datang...
heheheheh....
thanks u guys....

after that...
bapak aku datang...
kena marah on the spot...
adehhh...
sabar ajelah...

k ar... kalau nak tau apa2 just call aku k!
bye!

~H.z.DeAn~

(sorry.. xde mood nak colour-ize my font)

3 comments:

JoHaN said...

x sanggup nk tgk d 1st pic, sedih tgk dia n i 3 time lagi sedih.. hurmmmmm....

JoHaN said...

rase bersalah je.....
:-(

bigheart4bigboy said...

apa yang rasa bersalahnya...