Monday, October 12, 2009

tRumpeTkU diDengAri hiNggA ke KotA SinGa!!! nGaUmmmm :P



huhuhu...
nak sambung story semalam...
hehehe...
mentang2lah nak rest jap from the busyness of studying...
preparing presentation...
bla bla bla...
urghhhh...
xmau dengarrr!!!!

moving on....

anyway...
se-tension2 aku...
mestilah nak relax kan...
hehehe...
thats why member aku ni ajak aku g singapore and meet this guy, Firdaus Muhd
huhu...

yuk kita ke s'pore!!!

aku pon layankan kepala...
sampai je kat sana...
member aku ckp ahad ni ada perform...

masak....
hmmm.....
tight n squeeze gilerlah jadual aku...
test sabtu n ahad...
then mlm ahad tu perform kat s'poe...
elok ar tuh...
but for a good cause....

yang penting aku diberi 6 lagu raya untuk dihafal within 5 days....
but aku practice 3 hari je....
huhuhu...


practice!!!!

on the night of the performance aku memang gabra giler....
i managed to play at least 3-4 songs...
diex3!!!

but believe it or not...
masa malam tu aku dpt main the whole 6 songs.... (huhu... not perfectlah...)
nasib baik aku ada sahabat serantau...
Lucas(kalau salah tulis lantak ar) :P

Lucas tu dak french horn tp kn main trumpet jap sbb xde orang yang nak main wooo...

moving on... again...
huhu...
penat2 pon enjoy giler...
dpat ambik gmbr dengan tuan pny badan sekali...

me and nabil



me and the conductor(Firdaus Muhd)

hahaha...
k ar... tu je nak cerita...
seronok ke?
mestilah...
1st time masuk s'pore dah terus kena wat performance....
syokkkk woookkk... :P:P:P

the marsiling wind orchestra... :P

k ar...
nak sambung study lagi...
then off to bed!!!

~h.Z.dEaN~

3 comments:

JoHaN said...

bagus3 ;-)

crescent said...

arhh...x ajak...keji kamu...siap nabil skali eh...huhu...

bigheart4bigboy said...

huhuhu... kita diajak en.cresent oiii... xleh ar g mcm tu jerr...
huhuhu...