Saturday, July 25, 2009

PerMuLaan meLakuKan reZeki SendiRi


huhuhu...
pernah x korang terpikir nak wat business sendiri?
aku ni biasalah...
tengok kawan aku bukak bisnes online...
aku pon nak jugak bukak...

but bagi aku...
aku rasa nak bukak men's clothing & accessories...
huhuuhu...
bukan apa...
yang pompuan punya barang xkanlah aku nak buat kot...

so...
mintak tolong ar kepada semua kawan2ku yang membaca entry ini tolong bagitau aku supplier untuk barangan2 lelaki ni k?
please & thank you...

lagipon salah satu aku nak open bisnes ni pasal nak tolong sama sendiri kan...
kalau yaya ada customer lelaki nak barangan lelaki or aweks2 yang nakkan barangan lelaki utk bf dia boleh link kat aku... and also vice versa...
huhuhuhuhuhu...

insyallah benda ini akan berjalan secepat yang munkin....
yang penting aku kena beli broadband cepat2...
hahahaha...

ok ar...
aku nak out...
nak di katakan nak masuk 5 kali kot aku bukak tutup post ni pasal internet kat cc ni begitu lembab....
hahahaha...
nasib baik ada autosave...

~h.Z.dEaN~

2 comments:

JoHaN said...

klu kite yg beli ni dpt diskaun x? hehehehe.. alaa... kwn2... huhuhu

crescent said...

weols support...