Friday, July 31, 2009

apa ni... buatlah satu2....



begitu banyak giler aku nak update kat blog aku semenjak aku baru aje beli broadband ni....
hehehehe...
biasalah...
seronok apa....
hehehehe....

nak tengok?
huhuhu...
boleh aje...






tapi aku kena mintak maaflah kat zulfadli a.k.a tokey.....
bukannya aku xnak beli broadband dari tokey...
tapi mak aku yang nak tgk sendiri dpn mata...
sorry k?

sambung balik...
lawa x?
huhuhu..
the latest from celcom...

yang penting itu aje yang aku blh luahkan....
"slow2 k apiz...."
hehehehe....

k ar...
nak tdo...
besok aku nak teman nenek aku g pasar....
nite2...

~h.Z.dEaN~

2 comments:

afi said...

kemain ada jalurlebar ..tapi bersedia dari segi mental dan fizikal ye bila ada benda tu hihihi

bigheart4bigboy said...

uik? kenapa ckp mcm tu afi.... bg tau ar...