Saturday, August 07, 2010

this week... bancian??


huhuhu...sambil makan Mamee Sllrrrp...
 aku dapat call dari kwa aku... 
dia tny nak carik duit x....
aku pon on ar...
siapa xnak wat duit..

so what i need to do is that i have to make a survey around a certain are and find out the people's attraction...
uish.... 
bilaakug je ari jumaat tu.. adoyai...
bertolakdari uitm kol 3pm.... 
tau x diorg smpi kol brp?
10:30pm...
janji kol 6 dah smpi.. hadoii...

itu kes pertama....

second prob...
diorg ckp kita akan dook hotel.... last2 dok mana?
RUMAH TUMPAGAN!!! 
OMG!!
hinanya....

dak2 yang otai dah bengang jer...

haaha... for me ok je... i've been to worse places....
hahaha...
so aku ok je... 
asalkan benda asas ada...

so pagi tadi start ar kajian selidik nih...
huhu... ok ar...
aku kena area ayer kuning...
 aku belajar benda baru... huhu... 
penat memang ar... 
baru aku tau perasaan org banci tuh...
kekeke...

but beberapa jam yang lepas je...
aku kena halau dari bilik aku... 
WHAT!!!
pasai pa? 
sbb uncle driver yang bawak pihak pompuan ke area bukit merah kena accident and lari...
"hit and run" pny kes ar....
 so the girls have to stay at our room....
another fed-up...


3 comments:

CeritaUntukmu said...

hello...
nice to know u.
i am from indonesia
follow me back ok
thank u

Anonymous said...

bes x mnunggu?? sy sgt bhagia~~

apampanass said...

hai...sya just nka promote my blog here..so plz support my blog..baru nk bertatehh nie..adoiss