Wednesday, February 17, 2010

1st anniversary!!!! nak wat suprise for special ones!!



hahahaha...
aku x perasan tau yang blog aku ni dah genap 1 tahun...
actually 1 year,15 days,12 hours ago...
hey but who's counting :P
hahahaha...

anyway...
banyak tomahan...
orang yang tak sepatutnya masuk kat blog aku...
a.k.a budak badak ba*i...
ops!!! kannn...

dan lain2 visitor yang kena tempuhi...
saat manis dan duka aku luahkan kat sini...
so apa2 pon...
tQ guys kerana sudi meluahkan komen2 korang!!!

so...
dengan 1st annivasary nih aku nak wat suprise sikit nih..
ni tok 5 lucky person aje tau...

apa yang korang kena wat???

senang aje...
just g tau je knp korang suka kat blog aku...
so 5 person yang dapat memuaskan hati aku akan dpt hadiah istimewa dari aku k?
hehehehe...
ok ar... nak out ni....
mau wat assignment nih...
chow!!!


2 comments:

JoHaN said...

blog nie kn, best sgt2,rugi sape x bace, 1st skali dia warna warni tau, menarik, klu sp2 tgk pn mesti x bosan lah, ceria nye lah, 2nd blog ni de 1001 info, x kisah la lagu ke, pe ke, semua de, lg2 lagu faizal tahir, 3rd maybe kite boleh tau semua psl tuan dia, 2 yg asyik tgk je blog ni, tau tuan dia wtpe, mcm2 gambar n gelagat blh tgk, huhuhuhu, hapi annivasary

JanuskieZ said...

Hi... Looking ways to market your blog? try this: http://bit.ly/instantvisitors